Αρχική
ελληνικά
english

Η πιο σύγχρονη μονάδα

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ | Ραφιναρία

Εισαγωγή| Βιοκαύσιμα - Αειφορία|Αποστολή

Αποστολή μας είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών ποιότητας σε ένα ασφαλές περιβάλλον, ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες των πελατών, την προώθηση της αειφορίας και μια δίκαιη απόδοση για τους μετόχους και τους εργαζόμενους.

 

Όραμα

Για εμάς όραμα αποτελεί να είμαστε μια επιχείρηση “αναφορά” στην επεξεργασία χρησιμοποιημένων ελαίων και ζωικών λιπών τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια.

 

Μονάδα Παραγωγής

Η κατασκευή της συγκεκριμένης μονάδας έχει γίνει στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας, στην περιφέρεια Θεσσαλίας. Η κομβική θέση της εταιρείας, της δίνει τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και σε όλα τα δίκτυα διανομής.

 

Ο σχεδιασμός της μονάδας της επιτρέπει να επεξεργάζεται εκτός από τα χρησιμοποιημένα λάδια(τηγανέλαια) και ζωικά λίπη, σόγια, ελαιοκράμβη, καθώς και παλμέλαιο. Ο τελευταίας τεχνολογίας αυτοματοποιημένος μηχανολογικός εξοπλισμός δίνει τη δυνατότητα για επεξεργασία 50 τν/ημέρα και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί παραγωγικά επί 24h για 320 ημέρες το χρόνο. Η δυναμικότητα σε επίπεδο τελικών προϊόντων δύναται να φτάσει 16.000tn/έτος.

Η επιχείρηση εφαρμόζει ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου μέσω του σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού της και σύστημα παρακολούθησης όλων των δραστηριοτήτων της. Είναι μια προσέγγιση που αναγνωρίζει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες, σε υψηλής ποιότητας προϊόντα. Κύριος στόχος είναι η αποτελεσματική λειτουργία, έτσι ώστε τα προϊόντα να καθίστανται εμπορικά και ανταγωνιστικά έναντι αυτών που κυκλοφορούν στην αγορά και κυρίως ικανά να καλύπτουν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές που επιβάλει η αγορά.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε, σε νέες καινοτομικές μεθόδους και δραστηριότητες, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και στηρίζοντας την εθνική οικονομία στο μερίδιο που μας αναλογεί.

 

Χημείο

Η εταιρεία, διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο χημείο, όπου γίνονται όλες οι απαραίτητες αναλύσεις από τους χημικούς μηχανικούς, από το στάδιο της παραλαβής των Ά υλών μέχρι και το τελικό προϊόν.

Copyright Agroil Energy. All Rights Reserved.
istoselides belovedξενοδοχεια διαμονη